Blom Elektro, de winkel voor electrische apparaten in Hoogland

Blom Elektro
Zevenhuizerstraat 97
3828 PS Hoogland
033 - 4801910
Bezoek hier onze
WEBWINKEL
U bent hier: HOME > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Blom Elektro is een familiebedrijf dat al sinds 1906 in
Hoogland is gevestigd. Het is begonnen met de verkoop van rijwielen en later gevolgd door elektrische apparaten. In 2006 kende Blom Elektro haar 100-jarig bestaan. Hiermee is de naam gevestigd in de lokale winkelomgeving, Hoogland en Amersfoort, en genieten wij ook een grote vaste klantenkring.

De voornaamste drijfveer is het leveren van service zowel voor, tijdens en na aankoop. Hiermee onderscheiden wij ons ook ten opzichte van onze concurrenten en dat is ook waar Blom Elektro voor staat. Blom Elektro heeft ongeveer 10 medewerkers. De voornaamste activiteiten bestaan uit:

  • Inkoop en verkoop van apparaten
  • Leveren en plaatsen van apparaten (ook inbouwapparaten)
  • Technische buitendienst ten behoeve van witgoedapparaten
  • Technische binnendienst ten behoeve van bruingoedapparaten en klein huishoudelijk
  • Onderdelen en service/garantieafhandeling

Deskundig en klantgericht

Blom Elektro wil u als klant zo goed mogelijk bedienen door het leveren van goede kwaliteit aan producten en het bieden van optimale service. De medewerkers van Blom Elektro staan altijd voor u klaar om deskundig en goed advies te geven en daarmee voor u het juiste product te vinden, perfect aansluitend bij uw wensen.

In geval van defecte producten zullen wij van Blom Elektro zo snel en efficiënt mogelijk een oplossing voor u vinden. Ook voor storingen aan uw witgoedapparaten is dit het geval omdat wij over een eigen technische dienst beschikken. Voor de merken Bosch en Siemens is Blom Elektro Exclusiv Service partner. Dit houdt in dat wij voor deze merken zowel binnen als buiten de garantietermijn service mogen verlenen. Service binnen de garantietermijn geldt alleen wanneer het product bij Blom Elektro is aangekocht.

Ook voor uw keuken inbouwapparaten, voor reparatie of nieuw, bent u bij ons aan het juiste adres. In het geval van een nieuw apparaat komt er een monteur van ons, indien nodig, bij u thuis langs om het apparaat in te meten. Daarnaast is het zo dat wij het apparaat ook voor u kunnen inbouwen. 

 

Duurzaam en toekomstgericht

Sinds 2019 liggen er bovenop de winkel van Blom Elektro ongeveer 50 zonnepanelen. Op die manier wordt er eigen stroom opgewekt en draait de winkel volledig op zonne-energie. Doordat er gebruik gemaakt wordt van ledverlichting blijft het totale energieverbruik laag. Ook is het zo dat er recent een nieuwe volledig elektrische bus aan het wagenpark is toegevoegd. De elektrische bus wordt opgeladen op de momenten dat de winkel het minste stroom nodig heeft. Doordat Blom Elektro deze investeringen gedaan heeft zijn wij duurzaam en toekomstgericht aan het ondernemen.

 

 

Winkelformule

Blom Elektro is aangesloten als inkooplid bij United Retail, een franchise organisatie bestaande uit meerdere winkelformules die de zelfstandige ondernemer een onderscheidend vermogen biedt. Het voordeel is dat we op deze manier onze vaste klantenkring de prijsvoordelen kunnen doorspelen die de formule door hoge inkoopvolumes kan bedingen. Bezoek de website voor meer informatie: www.retail.nl.

Alle prijzen zijn inclusief b.t.w.
Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op over uw bestelling.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Gesloten van 12.30 tot 13.30 uur
Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur